Harvard gaf deze week college over anale seks

Je zou het niet verwachten bij een van de meest prestigieuze universiteiten ter wereld, maar op Harvard was dinsdag een college over anale seks.

harvard sexweek

Tijdens een speciale workshop kregen bijna vijftig studenten de ins en outs te horen over anale seks. De les had de toepasselijke naam ‘What What in the Butt: Anal Seks 101’. Tijdens het college kregen de deelnemers handschoenen en dildo’s uitgereikt en hoorden ze uitleg over anale seks. Zo leerden ze hoe je het beste kunt ontspannen voor anale seks en dat je er ook van kunt genieten. ‘Het draait allemaal om oefenen, oefenen en nog eens oefenen’, vertelde docente Natasha (die normaal voor een seksshop werkt) aan de zaal.

@backlink(208313)

Natasha was een bijzondere lerares voor de deelnemers, want ze nam geen blad voor de mond. ‘Je hebt twee soorten mensen: mensen die porno kijken en vieze leugenaars’, vertelde ze aan de zaal. Al maakten de studenten er ook een bijzondere ervaring van. Zo kwam er eentje opdagen in een hotdogkostuum, aldus studentenmedium the College Fix.

Hoewel dit allemaal geinig klinkt en ook was, is er ook tijd voor serieuze zaken op Harvard. De workshop maakte deel uit van de speciale seksweek van de universiteit. Tot en met 12 november volgen nog een aantal bijzondere colleges op het prestigieuze instituut. Zo kunnen studenten naar ’Beyond the Hub: Broadening Your Pron Horizons’ en ‘Unleashed: Kink 101’. Het is overigens niet de eerste keer er op Harvard een speciale seksweek is. Dit is namelijk de zevende editie. Het evenement wordt georganiseerd door een studentenorganisatie die wil dat studenten seksualiteit beter kunnen begrijpen. Ook moeten mythes over seks worden tegengaan. Meer informatie is hier te vinden.

Dit artikel verscheen ook op Panorama.nl