Nicki Minaj wil het internet breken en heeft een trio met haarzelf

Ja, zo'n titel klinkt fout maar op de cover van de wintereditie van Paper Magazine zien we een Minaj à Troi. Een beetje gefocreerd? Het toppunt van narcisme? Misschien, maar de beelden willen we je niet onthouden.

nicki minaj

Paper Magazine ken je mogelijk van de cover waarop Kim Kardashian in 2015 haar derriere toonde waarna werd gesproken over het gebroken internet. Een tikkeltje aan de overdreven kant uiteraard maar het magazine doet hard zijn best om het gebeuren te herhalen. Dit gaat ietwat geforceerd want op de cover staat naast drie keer Nicki Minaj (drie verschillende foto's die zijn samengevoegd) de tekst ''Break the internet.''  Dat zal wel meevallen maar we willen jullie natuurlijk wel even attenderen op het bestaan van de cover want het springt natuurlijk nogal in het oog. 

@backlink(208349)

Daarnaast plaatste Nicki Minaj gisteren een video van veertig seconden op Twitter waarop we soort van NSFW-beelden van de dame te zien krijgen. Afijn, het toppunt van narcisme, een geforceerde woordgrap (Minaj à troi en Ménage à trois) of gewoon een geslaagde cover? Dat beslis je zelf. Zie de cover hieronder, en laten we dan meteen de covers van Mariah Carey, Kim Kardashian en Jennifer Lopez toevoegen als we toch bezig zijn. 

 

BTW, this is our new cover. #BreakTheInternet cc @NickiMinaj

Een bericht gedeeld door Paper Magazine (@papermagazine) op

 

Congrats @KimKardashian for breaking the internet once again and becoming the most-followed person on Instagram! #BreakTheInternet

Een bericht gedeeld door Paper Magazine (@papermagazine) op