Hang eens een gouden Xbox-controller van 5.000 dollar in je kerstboom

Als je de kerstboom een thema wil meegeven en je bent een fervent gamer dan is het misschien een idee om voor deze gouden Xbox-controller als ornament te kiezen.

xbox kerst

Je bent mogelijk, net als wij, nog aan het ontkennen dat de zomer voorbij is maar toch moet je je langzaam klaar gaan maken voor kerst. Oké misschien zijn we wat aan de vroege kant maar de kerstberichten beginnen al rond te gaan en ook Microsoft heeft het eerste kerstcadeau klaarliggen. 

@backlink(208149)

Microsoft biedt namelijk Xbox ornamenten aan voor in de kerstboom. De mini Xbox-controllers kun je gratis bij een nieuw aangeschafte Xbox One krijgen. Een klein ding is misschien wel dat deze actie alleen geldig is bij de Microsoft Store in New York en in Sydney. Wij Nederlanders vissen dus buiten het net. Ook gaf Microsoft aan dat er echt gouden ornamenten komen ter waarde van ongeveer 5.000 dollar per stuk. Deze kun je vanaf 23 november winnen op de Facebook-pagina's van dezelfde winkels dus ook hier mis je de gouden kans.

Dat gezegd hebbende, als je een echte fan bent vlieg je natuurlijk gewoon naar New York toe, het schijnt dat kerst daar best gezellig is en als je liever naar een warm oord wil gaan kun je altijd nog naar Sydney. Begin je gewoon vervroegd met je kerstvakantie en ga lekker op reis. 

Bron: Gizmodo