Dit is nu de knapste man ter wereld en dat is goed nieuws voor ons allemaal

Ieder jaar verkiest People Magazine iemand tot Sexiest Man Alive, dit jaar is het Blake Shelton. We horen het je vragen: wie? Wij wisten het ook niet.

Blake Shelton

Oké Blake Shelton dus, een snelle Google-search leert dat hij een countryzanger en één van de coaches/juryleden bij The Voice in de Verenigde Staten is. En dat Gwen Stefani al twee jaar lang zijn vriendin is. Ah, vandaar dat we geen idee hebben wie het is.

@backlink(208367)

Waarom is het goed nieuws dan? Omdat die vent verre van perfect is, een strakke kaaklijn is nergens te bekennen, een buikje wel, helemaal gesoigneerd is hij niet en hij laat gasten als Jason Momoa, Chris Elba en Chris Hemsworth achter zich. Daarnaast volgt hij onder anderen Dwayne 'The Rock' Johnson, David Beckham en Channing Tatum op.

Conclusie? Buikjes zijn dik in orde, de papalook is prima en je kunt weer eten wat je wil want het boeit allemaal toch niet welke resultaten je in de sportschool boekt (oké behalve voor je gezondheid dan). Pfoe, een pak van ons hart dit. Wij bestellen een kapsalon voor de lunch en daarna is het  tijd om naar de kroeg te gaan. 

Een kleinigheidje nog, op Twitter is een stevig aantal vrouwen het niet eens met de keuze van People, maar laten we dat, hoe begrijpelijk ook, voor het gemak maar even laten voor wat het is want de shoarmabezorger is nu toch al onderweg naar het Playboy-HQ.