Netflix komt met Nederlandse Original Undercover

De eerste Nederlandse Netflix Original is een feit, al duurt het nog even voor de serie daadwerkelijk op Netflix verschijnt.

undercover

Eerder dit jaar maakte Netflix bekend dat de streamingdienst volgend jaar zeker tachtig nieuwe films zou produceren, in totaal wil het bedrijf richting de acht miljard dollar investeren in nieuwe content. Een van de projecten waarin geïnvesteerd wordt is van Nederlandse makelij.

@backlink(208087)

Undercover wordt een serie met tien afleveringen waarin we XTC-producent Ferry Bouman volgen. De focus ligt natuurlijk op het XTC-rijke Brabant en de onderwereld die daarbij komt kijken. Twee undercover-agenten duiken in het leven van Bouman om een einde te maken aan zijn netwerk. 

In de hoofdrollen treffen we Anna Drijver, Frank Lammers, Elise Schaap en Tom Waes. Daarnaast bestaat de cast uit Raymond Thiry, Tim Haars, Kevin Janssens en Huub Smit. 

Het is de bedoeling dat de serie wereldwijd in première gaat, we moeten nog wel even wachten want naar verluidt verchijnt Undercover pas in 2019 op Netflix.