7 dingen die vrouwen liever doen dan sex (volgens vrouwen)

Mannen, weet waar je voor aan de kant geschoven wordt. Onze lieftallige collega's bij Marie Claire wisten ons te vertellen waar vrouwen vrolijker van worden dan van sex.

sex

Winkelen is niet het enige wat vrouwen boven sex verkiezen, zo blijkt uit een kleine rondvraag door de app Whisper. Een aantal anonieme vrouwen deelt wat ze liever hebben dan een vrijpartij.

@backlink(208593)

1: Voor een van de vrouwen is een geheel nieuwe kastinhoud niet eens nodig, met één specifiek item is ze al gelukkig genoeg. Zij verkiest namelijk “het gevoel van een nieuwe handtas” boven sex.

2: “Vreemden die zeggen dat ik er goed uit zie”, schrijft iemand. Want ja, complimenten krijgen vinden vrouwen allemaal fijn. Of-ie nou afkomstig is van haar moeder, een vreemde, of van jou.

3: Vrouwen hechten veel waarde aan hygiëne en uiterlijke verzorging, dat blijkt ook uit dit onderzoekje. Eén vrouw wast namelijk liever haar haren dan dat ze met haar vriend het bed induikt; een andere doft zich liever op.

4: Een romantische, intieme avond hoeft niet meteen voor sommige vrouwen in sex te eindigen. “Soms is knuffelen en samen zijn leuker.” 

5: Voor sommige vrouwen is een bh een last en daardoor zijn ze blij dat die na een dag werken uit kan. Een van de ondervraagden vindt dit moment zelfs zo fijn dat een vrijpartij erbij in het niet valt. 

6: Sex is fijn, maar fantaseren is soms vele malen spannender dan de echte daad.

7: “In bed kruipen, lekker onder de dekens liggen en slapen”, schrijft iemand. Zelfs wij kunnen dat begrijpen.

Dit bericht verscheen eerder op Marieclaire.nl.