Dit biermerk gaat bier op Mars brouwen

Ooit gaan we naar Mars, wat we daar aantreffen weten we niet zeker maar dit biermerk gaat ervoor zorgen dat we in ieder geval onze gouden rakkers niet hoeven te missen.

bier mars

Wij Nederlanders en eigenlijk alle Europeanen weten dat we Budweiser moeten laten staan. Wij gaan liever voor de kwalitatief hoogstaande bieren van unieke kleine brouwerijen die keer op keer toffe concepten introduceren. Daarnaast zijn wij het stiekem stellig eens met de stelling dat Budweiser net als sex in een kano is, 'its fucking close to water.' Maar... Budweiser gaat waar nog geen bier gegaan is en daar is geen water te vinden. Nog even en Budweiser is niet alleen het grootste biermerk in de Verenigde Staten maar ook op Mars! 

@backlink(208377)

Als je eenmaal op Mars bent aangekomen geloven we dat je wel een pilsje kunt gebruiken en dat zelfs Amerikaans bier dan acceptabel wordt. Een paar maanden geleden kondigde het merk aan dat ze de ambitie hebben om het eerste biermerk op Mars te worden. Volgende week is het zover, dan gaat Budweiser een samenwerking aan met het Center for the Advancement of Science in Space (oftewel CASIS) en Space Tango. Zeker twintig gerst zaden vliegen met een SpaceX schip mee naar het International Space Station (oftewel ISS). De zaden blijven een maand aan boord alvorens ze terugvliegen naar Aarde. 

Budweiser wil zo ontdekken hoe de ingrediënten zich gedragen in omgevingen zonder zwaartekracht en hoe ze in de ruimte beïnvloed worden. Zodoende kan het merk zich voorbereiden op de echte tocht naar Mars, zodra Elon Musk er klaar voor is. Wat we op Mars zullen aantreffen weten we niet precies maar er is in ieder geval bier. 

Heineken vertrok in een reclame ook al de ruimte in.