Stopt Conor McGregor met vechten?

En verliest de Ier na het binnenharken van een grote zak geld direct zijn passie voor de sport?

conor mcgregor

UFC eindbaas Dana White geeft in de onderstaande video aan dat het goed mogelijk is dat MMA-vechter conor McGregor misschien een einde aan zijn carrière als professioneel vechtersbaas maakt.

@backlink(208255)

'Vechten is eigenlijk vreselijk, je staat iedere dag op om in elkaar geslagen te worden. Wanneer je dan 100 miljoen dollar bezit verandert dat de zaak nogal voor veel mensen.' Aldus de president van de UFC. Het zou voor de fans jammer zijn natuurlijk en het kaart toont helaas dat geld belangrijker is dan de passie voor de sport. 

Aan de andere kant van het verhaal staat natuurlijk Floyd Mayweather die nu voor de tweede keer met pensioen is. Hij twijfelt momenteel over een tweede comeback. We hebben het natuurlijk dan over boksen, een andere tak van sport dan UFC maar de twee namen kunnen na het monstergevecht dit jaar bijna niet meer los van elkaar genoemd worden.

Een comeback van Floyd klinkt goed, de veertig jaar oude man slaat nog altijd zo snel als een zweep. Zo klinken zijn klappen in de onderstaande video overigens ook. Damn.