Kerstcadeau nodig? Er is tegenwoordig ook een SMART-condoom

Geloven je vrienden je nooit als je vertelt over je bedprestaties? De I.Con is jouw loeiharde bewijs op het gebied van prestatieduur, aantal stoten, standjes en nog veel meer opties die je nooit dacht nodig te hebben. De I.Con houdt alles voor je bij.

smartcondoom

De I.Con, ook wel de fitbit voor je penis, is een product van BritishCondoms. Een rubberen bandje, die je over je condoom doet en zo precies bijhoudt wat je allemaal uitvoert tussen de lakens. 

Het bandje is met je telefoon te verbinden via bluetooth. Dus, mocht je onenightstand even naar de wc zijn na de daad én wil jij je 'administratie' bijwerken? Dit is wat de I.Con allemaal bijhoudt:

- Aantal verbrande calorieën

- Snelheid van je stoten

- Totaal aantal stoten

- Gemiddelde hoeveelheid seks

- Totale duur van je sekspartijen

- Gemiddelde kracht van je stoten

- De omtrek van je jongeheer

- De verschillende standjes (beta)

- De gemiddelde temperatuur van je huid

Leuk feitje: Deze informatie is via de app te delen met je vrienden en je kan cijfers van over de hele wereld zien. Zo kan je toch zien of je boven óf onder het wereldgemiddelde zit. 

De penis-fitbit geeft natuurlijk veel informatie waar je waarschijnlijk niks aan hebt, maar de I.Con heeft ook serieuze voordelen. Zo geeft BritishCondoms aan dat de I.Con het afglijden van de condoom tegengaat. Het bedrijf verzekert dat het apparaatje ook Soa's kan herkennen. De led-lampjes op de I.Con veranderen van kleur wanneer Chlamydia of Gonorroe is ontdekt bij je bedpartner. Ergens denken we dat het dan al te laat is, maar toch fijn dat je tijdens de daad erachter komt dat je bedpartner een soa heeft. Opletten dus, wie weet kun er net op tijd nog tussenuit knijpen.

Allemaal leuk natuurlijk, het enige waar je rekening mee moet houden is dat je maar iemand moet zien te vinden die het oké vindt dat je dat rubbere bandje om je jongeheer schuift voor de daad en vervolgens jullie slaapkamerdata ergens in de cloud opslaat.