Dit zijn de vijf mooiste voetbalvrouwen van Nederland

Het Nederlands Elftal bakt er niet veel van, maar op het gebied van de liefde scoren ze wel.

voetbalvrouwen

Misschien lijden hun prestaties onder de tijd die ze met hun bloedmooie vriendinnen besteden. We hebben het niet over Yolanthe en Sabia, maar over de wat meer onbekende dames, waardoor wij spontaan voetballer willen worden

@backlink(208421)

1. Jacqueline Steenbeek

Op nummer vijf vinden we een knappe blondine: Jacqueline Steenbeek. Ze is samen met oud-Ajacied Derk Boerrigter. Volgens haar diploma is ze verloskundige, maar eigenlijk kennen we haar vooral van wat presenteer- en modellenwerk (niet zo gek, als je er zo uitziet). In Schotland lukt het haar maar niet om als verloskundige aan de bak te komen. Dan maar als model aan de slag, en niet onverdienstelijk. Boerrigter heeft al tweeënhalf jaar geluk. Toen leerde hij Jacqueline namelijk kennen via gezamenlijke vrienden.

 

? by @eelcovanleersum #shoot #blogger #fashion #mode #outfitoftheday #moretocome #voetbalzone #opnames #curls #photoshoot

Een bericht gedeeld door Jacqueline Steenbeek (@jacquelinesteenbeek) op

2. Marloes Buitelaar

Als je Marloes Buitelaar ziet, denk je misschien niet meteen ‘voetbalvrouw’, maar dat is juist haar kracht. Ze is nuchter en minder extravert dan andere voetbalvrouwen, maar dat vinden wij juist aantrekkelijk. Marloes Buitelaar is de jeugdliefde van Lazio Roma-speler Stefan de Vrij. Ze hebben beiden hun roots in de regio Rijnmond. Volgens verhalen zijn De Vrij en Buitelaar goed bevriend met Ron Vlaar en diens vriendin Yvonne en met oud-tennisser Raemon Sluiter en oud-hockeyster Fatima Moreira de Melo. Buitelaar studeert voor directiesecretaresse.

3. Sigourney Korper

Misschien heb je wel eens gehoord van ‘Sigourney K’, die de track ‘Sniper’ heeft uitgebracht. Ze heeft een prima carrière in de entertainmentindustrie. Daarom staat ze ook liever niet bekendstaan als ‘de vrouw van’. De vrouw van wie, dan? De vrouw van Jonathan de Guzman! Misschien wordt ze nog wel bekender dan de voetballer zelf. Deze Amsterdamse schone heeft een dansopleiding gevolgd bij Dansacademie Lucia Marthas. Daarnaast was ze ook te zien in Chris Brown en Afrojack. Sigourney geniet van het goede leven in the city of Angels: LA.

 

On film ?

Een bericht gedeeld door Sigourney K. (@sigourneyk) op

4. Xenia Lodia Maria

Alleen haar naam is al mooi. Xenia Lodia Maria is de vriendin van Swansea City-speler Leroy Fer. Je kunt niet zeggen dat Fer geen romanticus is, want in 2012 werd Lodia Maria in één klap beroemd door een opmerkelijke aankoop. Fer kocht namelijk een paard van maar liefst 28.000 euro voor haar. Grappig detail: het stel realiseerde zich pas later dat er geen plaats was voor het arme beest. Ze wonen namelijk in een appartementje in de Londense binnenstad. De twee zijn inmiddels getrouwd en hebben een fantastische bruiloft gehad. Op de Afterparty deden ze nog even een dansje op ‘Loyal’ van Chris Brown. We kunnen ons voorstellen dat Fer een gelukkig man is.

 

B A L I L I F E ?

Een bericht gedeeld door XLM - (@xeniafer_) op

5. Stephanie Bertram Rose

Eén van de allermooiste voetbalvrouwen van dit moment is toch wel de vriendin van Gregory van der Wiel. Hij heeft namelijk de Brusselse schone Stephanie Bertram Rose aan de haak geslagen. Terwijl Van der Wiel z’n techniek aan het verbeteren is, staat zijn vriendin voor de camera. Ze is namelijk professioneel lingeriemodel. Dankzij Stephanie heeft Van der Wiel er nu een bijzondere vriendin bij: zangeres Rihanna behoort nu tot de vaste stapmaatjes. Googlet u gerust even op deze naam, er zijn op het internet genoeg redenen te vinden waarom Van der Wiel flink boft.

Prestaties

Je zou zeggen dat het met deze vriendinnen en vrouwen aan de zijde van de sterspelers toch helemaal goed zou moeten komen met de prestaties op het veld. Welke spelers presteren komend seizoen het beste? En welke clubs spelen zich naar de top? We zullen het zien.

In samenwerking met Voetbaluitslagen.