Dit zijn de tofste oud en nieuw-feesten van Amsterdam

Degenen die nog last hebben van keuzestress zullen we een handje helpen, natuurlijk zijn er veel te veel toffe feesten om te bezoeken tijdens Oudejaarsavond, deze staan bovenaan onze shortlist.

oudejaarsavond feesten

Tijdens oud en nieuw ga je feesten, je hebt immers geen zin om de hele avond oliebollen te eten bij je ouders. Of je nu stevig wil beuken, een chique bedoening behoeft of gewoon lekker acht uur lang los wil gaan op 4x4 beats, alles wat je wil tref je in Amsterdam. Kom je uit Rotterdam? Geen probleem je hoeft niet te forenzen, een lijstje Rotterdam vind je binnenkort ook op de website.

Zelf gaan we naar de Mad Fox, geven we eerlijk toe, we raden je hetzelfde aan maar als je hard wil gaan op een klein festival dan moet je deze hotspots bezoeken. Alle kaarten uitverkocht? Dan wordt het ticketswappen, gelukkig zijn voor onderstaande feesten nog kaarten te vinden. 

@backlink(208705)

1. New Year's Eve met Pacha Ibiza on Tour in Amsterdam

Als je wil zeker weten dat je keihard gaat feesten dan moet je bij de iconische glimmende kersen zijn. Pacha ken je van hete zomer's op Ibiza maar ook tijdens Oudejaarsavond kun je knallen met Roog, Ferreck Dawn (zie liveset hieronder), Alex Kennon, Shahrooz, Ramon Rivé en Sheila Hill. De Pacha-vibe tref je op zondag 31 december in The Butcher Social Club in de A'dam Toren. Perfect om het vuurwerk boven heel Amsterdam te checken.

Tickets

 

2. Awakenings: New Years Eve Special

Wie Awakenings zegt, zegt techno. In de Gashouder in Amsterdam tref je 31 december een feest aan waar je lekker gaat op de deuntjes van Makam, Maceo Plex, Pan-Pot en Amelie Lens. Natuurlijk zijn de kaarten al uitverkocht dus dat wordt ticketswappen. 

3. Loveland New Year 2017

Vorig jaar was het een knaller, dit jaar verwachten we hetzelfde. Dat kan ook niet anders door de stevige line-up met onder anderen Alan Fitzpatrick, Enrico Sangiuliano, Mathias Kaden, Egbert, De Sluwe Vos en Arjuna Schiks. Op Oudejaarsavond moet je in de Mediahaven zijn. 

Tickets

4. Hed Kandi - NYE 2017

Verwacht vuurwerk, champagne, Kandi-girls en een dikke fuif in Hotel Arena. Perfect als het allemaal een beetje fancy mag van je. Verwacht onder anderen Ferreck Dawn, Carl Hanaghan en Gathier achter de draaitafels. 

Tickets