Dit is het vreemdste sexspeeltje dat we ooit gezien hebben

Perfect voor onder de kerstboom? Ideaal voor langeafstandrelaties? Misschien, het is in ieder geval ontzettend bizar.

wobbling willy

''Je denkt misschien dat Zweden bekend staat om de naakte vrouwen, wilde sex en de ijsberen die door de straten lopen. Ja, maar we zijn ook bekend wegens ons design. Wobbly Willy is ontworpen en opgericht in Zweden.'' Malle jongens daar in Zweden maar we vinden ze geweldig. Zoek niet verder, dit is het meest vage sexspeeltje ooit. 

@backlink(206707)

Wat het precies is? Een dildo natuurlijk, maar wel eentje waarop je jouw eigen hoofd kunt laten plaatsen. Fuck yeah, wij hebben altijd al ons gezicht op een dildo willen hebben. Een droom die uitkomt. Ken je de bobbleheads? Van die poppetjes met disproportioneel grote hoofden die op je dashboard op een manier bouncen waar je normaal een hernia van krijgt? Nou stop de bobblehead op een dildo en je hebt alles wat je nodig hebt om jouw vriendin op afstand te kunnen bevredigen. 

Langeafstandrelaties zijn lastig, de verleiding ligt op de loer en de behoefte naar intimiteit wint het soms van de loyaliteit. Dat is niet langer nodig, je partner kan je nu gewoon recht in de ogen kijken terwijl ze met haarzelf aan de slag gaat. Gewoon even naar de website gaan, je foto uploaden, 99 dollar overmaken en wachten tot jouw ultieme kerstcadeau binnen is. 

Bestellen doe je op de website van Wobbling Willy.