Dit ijshotel is de tofste plek om kerst te vieren met jouw vriendin

Als je deze kerstvakantie nog echt iets speciaals wil doen met je partner dan raden we je stellig aan om eens goed te kijken naar dit ijshotel in Zweden.

ijshotel zweden

Het hotel mag dan al bestaan sinds 1989 we kunnen het niet vaak genoeg zeggen dat dit soort hotspots echt geweldig zijn. Als je nog nooit in een ijshotel geweest bent zet dit dan per direct bovenaan de bucketlist, en wanneer is het een beter moment om een ijshotel te bezoeken dan nu? 

@backlink(208695)

Lekker weg uit de decemberdrukte en je hoeft niet de hele avond te blijven hangen tussen die familieleden die je plichtmatig twee keer per jaar moet zien. Neem je vriendin mee op vakantie en haal alles uit de winter. 

36 artiesten van over de hele wereld werkten dit jaar aan de kunstwerken die je treft in het hotel. De kunstwerken zijn geïnspireerd op de reis die vluchtelingen maken tijdens hun tocht richting veiligheid. 15 december zijn de deuren weer open gegaan en kan jij dus vertoeven in de ijsbar, de ijsgallerie, de ijskapel en natuurlijk in je slaapkamer waar je tussen de warme dekens gewoon prima je nachtrust kunt pakken. Over drie maanden smelt het hotel weer en wordt het geheel meegevoerd met de Torne älv rivier. 

Wil je nu boeken of meer info? Check de website van het Icehotel