Zo koel je een fles wijn op het dak van jouw auto

Vergeet jij ook altijd om een fles drank koud te zetten voordat je naar een feest gaat? Er is gewoon een oplossing.

deeplocal blitzen

Het is oudejaarsavond en je bent veel te laat bij het feestje waar je een uur geleden al had moeten zijn. Tot overmaat van ramp was jij verantwoordelijk voor de champagne dus nu zitten de arme feestgangers zonder hun glaasje bubbels. Jouw telefoon staat inmiddels zo vol met whatsappjes dat je maar besloten hebt om je telefoon al rijdend uit het raam te slingeren en de champagne stond natuurlijk helemaal niet koel want je was druk bezig met andere zaken. Aan komen kachelen met een warme fles champagne maakt je ook niet populair dus dat ding moet echt even heel rap koud worden. Dat kan. Op het dak van de auto nog wel. 

@backlink(208815)

Deep Local komt met de Blitzen Roof Hootch, een bijna nutteloos idee ware het niet dat bovenstaande situatie ons eigenlijk vaker overkomt dan we durven toe te geven. De fles klik je in de handige gadget op het dak en je scheurt zo snel je kunt naar het feestje.

Zeker indien het buiten een beetje koud is kun je er op rekenen dat de fles bij aankomst ijskoud is. Beetje jammer alleen dat er maar één fles in pas en er minimaal vijftig man op het feest is. Met één fles champagne zul je dus niet erg ver komen. Misschien toch maar meerdere exemplaren aanschaffen zodat je een heel wijnrek op je auto hebt?

Terugrijden na de fles soldaat te hebben gemaakt is dan wel weer af te raden. Blijft een lastige situatie. 

Bron: Deeplocal