Dit is de mooiste conceptvilla van het jaar

U wilt chic wonen, zwemmen en ergens in een bos verstopt zitten? Lijkt ons ook heerlijk, de architecten van Laav hebben wel een idee voor je.

Villa Clessidra laav

Het huis bestaat helemaal niet in het echt dus helaas hebben we geen adres of een makelaar voor je. Wat deze conceptwoning wel biedt is een droom en weer wat motivatie om net even harder te werken in 2018 zodat je misschien aan het einde van het jaar een net zo imposant pand kunt laten bouwen. 

@backlink(208621)

Je rijdt in je klassieke jaguar na een lange dag werken jouw kilometer lange oprit op, achter je sluit het automatische hek en voor je doemt de kubus op dat je jouw huis mag noemen. Je ziet je vriendin/scharrel/vrouw/kinderen/vrienden (streep door indien niet van toepassing) op de eerste verdieping in het water duiken en bekijkt de elegante schoolslag van diezelfde vriendin vanuit je auto terwijl ze baantjes trekt (nee niet de elegante schoolslag van je maten, die zullen ongetwijfeld met kratje pils en al een duik nemen, maar dat is ook leuk). Je zet de auto in de (soort van) garage en wandelt de minimalistische hal in. Je ontknoopt je stropdas eindelijk, pakt een glas whisky en je wandelt naar boven alwaar je jouw zwemmende vriendin nastaart. Klinkt als prima thuiskomen.

Villa Clessidra, zoals het pand elegant genoemd is, is een 200 vierkante meter tellende designerwoning wat vooral bestaat uit glas en een stalen frame. Het is dan ook niet aan te raden om het huis in een woonwijk neer te knallen. Afijn, we worden een beetje meegesleept. Zie de foto's hieronder, dan begrijp je waarom. 

Zie alle info op de site van Laav