Dit horen jouw goede voornemens op seksgebied te zijn

Goede voornemens, hoeveel mensen houden zich er eigenlijk aan? Bijna niemand inderdaad, maar aan deze goede voornemens wil je wel graag werken.

seks goede voornemens

Je besprak het tijdens oud en nieuw sowieso: seks. Mogelijk ging zelfs de hele avond over seks en lagen alle slaapkamers op jouw huisfeest vol met naakte, zwetende mensen. Tijd voor goede voornemens op seksgebied.

@backlink(208883)

We gaan massaal één maand lang naar de sportschool, één maand leef je richting te hoog gestelde doelen en binnen één maand heb jij zogenaamd een gezond dieet te pakken waarmee je binnen no-time fit bent. In februari verpesten we alles weer en voelen we vooral spijt. Begin met doelen, niet met voornemens, maak ze haalbaar en ga er direct mee aan de slag. Maak er een gewoonte van en vraag jezelf af waarom iets wel of niet lukt. Begin met de volgende doelstellingen 

1. Maak van seks een prioriteit

Je moet ontspannen, meer tijd voor jezelf en voor jouw partner kan nooit kwaad en we weten dat je het afgelopen jaar te veel stress had om hier goed tijd aan te spenderen. Maak het een prominent agendapunt.

2. Ga voor kwaliteit boven kwantiteit

Ben je single en wil je het liefst kunnen zegen dat je 500 vrouwen op de teller hebt staan? Dat is een soort van indrukwekkend maar we zijn meer onder de indruk wanneer je die ene prachtige vrouw hebt weten te veroveren. Waar tientallen mannen faalden kun jij slagen. 

3. Wees er open over

We zijn met z'n allen lekker progressief in Nederland en we praten graag en open over seks. Het zal ons niets verbazen als 30 procent van de gespreksonderwerp tijdens het oud en nieuw-feest van afgelopen week over seks ging. Minimaal. Open communicatie zorgt er trouwens voor dat je met je partner op nieuwe ideeën komt. Open over een trio? Misschien wil zij dat ook wel maar durfde ze het nooit toe te geven, en als je er dan open over bent tegenover de dames in jouw omgeving dan merk je dat er meer vrouwen voor open staan dan je denkt. Al moet je het nu niet direct omroepen op de volgende vrijmibo op kantoor. Kies de juiste momenten en personen maar durf open te zijn (context is alles in dit geval). 

4. Leer er meer over

Welke kinks komen vaak voor en hoe veel weet jij er van? Hoe goed ben je in de orale kunsten of denk je dat je bent? Wedden dat je nog veel beter kunt worden? Leer, lees en experimenteer.

5. Sta open voor nieuwe ervaringen

Wanneer je veel leert en je bent hier open over tegen je partner dan kom je ongetwijfeld dingen tegen die je nog nooit geprobeerd hebt. Probeer ze! Als het je niet bevalt dan doe je het simpelweg niet meer maar durf wat nieuws te proberen.

6. Haal speelgoed in huis

Wedden dat jij jouw vriendin blij maakt met met een aantal speeltjes? Ga er gewoon voor wandel samen een sexshop in, koop alles op wat je leuk lijkt en sluit je een weekend op in de slaapkamer. 

7. Evalueer

Hoewel je minimaal twee mensen nodig hebt voor de horizontale dans leven te veel mensen in hun eigen bubbel. Denkende dat ze het wel weten wandelen ze voldaan voorbij de spiegel waarin ze zichzelf nog even een knipoog geven omdat ze het mannetje zijn. Ondertussen ligt de vrouw onvoldaan in bed te overwegen om volgende keer toch maar met die andere Tinder-match af te spreken. Beter zorg je er voor dat je doorhebt wat ze van de vrijpartij vond en hoe het misschien beter kan. Stap over je ego heen.