De tofste villa uit Penoza staat te koop

Als jij groot fan van de misdaadserie Penoza bent dan ken je dit pand al van binnen en buiten. Je moet even diep in de buidel tasten maar je kunt er nu zelfs zelf wonen.

villa penoza te koop

Carmen van Walraven kreeg er vooral met een bak ellende te maken maar dat had ze in ieder huis dus laat dat je vooral niet tegenhouden. Zolang je de gangsters buiten de deur houdt lijkt het ons prima vertoeven in deze fenomenale moderne villa met twaalf kamers. 

@backlink(208843)

Je vindt het huis in Vinkeveen voor een prijs van 4.9 miljoen euro. Voor die prijs krijg je een perceel van 4781 vierkante meter met eigen grond en water. Ongeveer 1000 vierkante meter van het water mag je van jezelf noemen de rest deel je met de buurman. Daarnaast tref je buiten een oprijlaan, parkeerplaatsen, een buitenberging, een aanlegsteiger en een flinke tuin.

Het huis zelf heeft een kelder, en een bovenverdieping. Op de begane grond kun je genieten van een grote keuken, een open haard en drie garages. Een feestje geef je natuurlijk op het dakterras waarna je jouw gasten hun roes laat uitslapen in één van de vier slaapkamers. Daarnaast zijn er drie badkamers maar de echte luxe vind je in de kelder. Verwacht daar een welnessruimte, fitnessstudio, hammam, sauna, whirlpool, zwembad en een bioscoopruimte. Zo, het huis is in het echt dus eigenlijk nog toffer dan dat het in de serie al leek. 

Architect Peter Agterberg is verantwoordelijk voor het topdesign.

Bron: Funda