Deze rijke babe heeft een Lamborghini Huracán met 1.3 miljoen Swarovski-kristallen

Misschien kwam je haar enkele jaren geleden al eens tegen toen ze een Mercedes Benz overlaadde met kristallen, dit jaar doet ze dat dunnetjes over. En hoe.

Daria Radionova

Ze is slechts 23 jaar oud maar toch heeft ze een Lamborghini Huracán (die normaal 323.000 euro kost) met 1.3 miljoen Swarovski-kristallen. Niet dat wij per se willen rondrijden in een kerstbal van waarschijnlijk meer dan een half miljoen euro maar toch, hoe heeft ze dat voor elkaar gekregen? En wie is ze eigenlijk? We houden wel van een mysterie op zijn tijd dus we zochten het uit. 

Ze bekleedt wel vaker auto's met bling bling

Drie jaar geleden werd Daria Radionova internationaal bekend toen ze haar Mercedes Benz CLS 350 met een miljoen Swarovski-kristallen aan de wereld toonde. Deze werd uiteindelijk op eBay verkocht voor ongeveer 200.000 euro. Natuurlijk leverde het haar Instagram-faam op maar dat maakt nog niet duidelijk hoe ze aan het geld kwam.

@backlink(208883)

Ze wordt omschreven als een vrouwelijke James Bond en een halve Paris Hilton. Vooral omdat ze als een soort diva-geest over het internet dwarrelt en niemand precies weet wie ze is. Naar het schijnt komt ze uit Moldavië (al noemen andere media Rusland) waar haar ouders ''zakenmensen'' (aha) zijn maar woont ze momenteel in Londen. Ze zou ongeveer 20.000 euro besteed hebben aan de kristallen die op de eerder genoemde Mercedes geplakt werden. Daar heeft ze dus al een aardige winst op gemaakt, al ging het meeste geld naar het goede doel: een afgebrande hondenopvang in Londen en eentje in Moldavië. 

Jasjes verkopen

Ze heeft overigens ''maar'' 67.4K volgers op Instagram dus haar faam kent haar limieten, desalniettemin duikt ze her en der in de media op, mede dankzij haar eigen kledingmerk DRJackets, een merk dat vooral bontjassen verkoopt. Daria bezit naast haar Huracan een kledingwinkel in Chelsea om precies te zijn. Daarnaast wordt ze overal de Russian Millionaire Student genoemd, ze zou Business and Management studeren en een dierenliefhebber zijn, vandaar dat ze de opbrengst van de Mercedes onder andere aan het Manchester Dogs Home schonk. Wel frappant dat ze haar geld dan verdient met bontjassen. 

De lambo

De Huracan die nog meer glinstert dan een lesbische Tinkerbell op LSD werd onder handen genomen door de vrij onbekende Swarovski specialist Vinceri. Het resultaat mag er zijn, we vragen ons af of ook dit exemplaar onder de hamer gaat. Afijn, beoordeel de wagen vooral zelf.

In april vorig jaar toonde ze ook al een glinsterende Bentley .

 

Almost ready ??? #ba11byy

Een bericht gedeeld door Daria Radionova (@dradionova) op