Dit is het tofste cruiseschip ter wereld

Wil je op avontuur en in luxe keihard chillen op het open water? Dan moet je mee met dit fantastische cruiseschip.

scenic eclipse cruiseschip

Veel schepen zijn gemaakt met één doel voor ogen. Containerschepen vervullen een logistieke rol, cruiseschepen zijn puur voor de fun gemaakt en vanaf onderzoeksschepen wordt onderzoek gedaan. Aan boord van de Scenic Eclipse echter gebeurt veel meer. Zo kun je met het schip - wat meer wegheeft van een jacht dan van een cruiseschip - op cruise gaan maar ook onderzoeksteams stappen aan boord om jou te begeleiden op interessante excursies. 

@backlink(205219)

Zeker 288 gasten kunnen mee om bijvoorbeeld Antarctica of de Caraïben te ontdekken. Aan boord heeft iedere suite een ruime veranda of een panorama-uitzicht, is er een 1:1 gast/staf ratio wat betekent dat iedereen aan boord direct overal aan geholpen kan worden en er zijn tien verschillende restaurants die allen gespecialiseerd zijn in verschillende keukens. Daarnaast drink je onbeperkt wanneer je een suite hebt! Dat is wat we willen horen. 

Natuurlijk is er een butler-service, kun je naar de spa of de sportschool waarna je baantjes gaat trekken in het zwembad (zowel binnen als buiten) en zijn er optredens te bezoeken.

Omdat aan boord niet enkel toeristen aanwezig zijn maar ook wetenschappers kun je met hen mee op excursie naar gebieden waar men normaal nooit komt. Ga kajakken, stap aan boord van een zodiac  en vaar langs een kust gevuld met pinguins, neem een duik in het diepe met de duikboot die ook aanwezig is en vlieg rond met de helikpter. Je bent zowel toerist, avontuurier als wetenschapper wanneer je met de Scenic Eclipse op stap gaat. Klinkt toch wel een stuk stimulerender dan hangen aan het zwembad in een een all-inclusive resort waarin eigenlijk geen bal te doen is. 

Bron: Scenic