Elon Musk liep per ongeluk een Silicon Valley seksfeest binnen

Het is hard werken in Silicon Valley en de jonge miljonairs moeten nu eenmaal stoom afblazen, als je onbeperkt geld hebt dan doe je dat zo.

elon musk seksfeest

In het nieuwe boek Brotopia van journalist Emily Chang wordt de heersende cultuur in Silicon Valley uitgebreid uiteengezet. Een van de onderdelen van het Silicon Valley-succes zijn de klaarblijkelijk wilde seksfeesten die in het tech-Wallhalla georganiseerd worden. Hardwerkende appbouwers, sociale media-bazen en code-tovenaars blazen met regelmaat stoom af (het is ook wel heel hard werken natuurlijk) op feesten waarbij de drugs alle kanten opvliegen en orgies niet uitgesloten zijn. 

@backlink(208941)

Niemand minder dan Elon Musk wandelde bij één van deze feesten rond. Zelf geeft de eigenaar van Tesla en SpaceX echter aan dat hij niet wist dat het feest later op de avond zou ontpoppen tot een orgie waar de Romeinen nog wat van konden leren.

Het feest vond plaats in juni 2017 in het huis van een investeerder en Musk geeft aan dat hij daar vooral over werk gesproken heeft, de drugs liet staan en voor de vrijpartijen het pand verlaten had. We hadden het je ergens niet kwalijk genomen hoor we weten hoe hard je werkt Elon. 

Bron: Business Insider