Geweldig! Deze robot ruimt je troep op en brengt bier

De Aeolus Robot is alles wat je nodig hebt en zou zomaar de robot uit jouw dromen kunnen zijn. Wij willen er wel een paar op de redactie.

aeolus robot bier

De CES (consumer electronics show) 2018 in Las Vegas is in volle gang en daar tref je honderden toffe producten uit de toekomst aan. Zo ook de Aeolus Robot. Ben jij bang voor een toekomt waarin terminators of replicants je komen halen? Welnee joh, ze komen bier brengen!

@backlink(208895)

Volgens Aeolus kan je 's ochtends wakker worden terwijl de koffie klaar is, het huis opgeruimd is en de robot's avonds na het werk je diner klaar heeft staan. Oké, stevige uitspraken maar zo ver zijn ze nog lang niet. Momenteel staat de Aeolusbot nog in zijn kinderschoenen maar hij kan zich voldoende bewegen om bijvoorbeeld de afwas te doen dankzij twee functionele armen. Daarnaast is de robot te besturen met stemgebruik en kan de robot verbinding maken met bijvoorbeeld Alexa en Google Home. Ten slotte maakt de robot gebruik van machine learning, wat inhoud dat de robot zelf nog zijn kennis kan bijspijkeren. 

De reclame en de uitspraken klinken intrigerend en bizar ambitieus maar vooralsnog moet het bedrijf zich nog maar zien te bewijzen. Ondertussen wachten wij geduldig op een robot die ons na het werk een biertje komt brengen. Laat maar komen!

Meer informatie vind je op Aeolusbot.com