Deze app monitort jouw ODOL en doet dat met een goede reden

Heb jij altijd al jouw ochtenderectie in de gaten willen houden via jouw telefoon? Dat kan, en er is zelfs een goede reden om dat te doen.

ochtenderectie problemen

De app Morning Glory zorgt er voor dat je precies weet hoe lang, hoe vaak en hoe trots je mag zijn op jouw ochtenderectie. Nu denk je misschien dat dit dikke lol is en dat je zodoende bij je maten kunt showen dat jij iedere ochtend klaar voor de strijd bent maar dat is niet helemaal waar. Jouw ODOL geeft je een schat aan informatie over jouw gezondheid, en het is aan te raden om het gebrek eraan heel erg serieus te nemen.

Gezondheidapps

De CEO en oprichter van de app, Zachariah Reito, zegt dat hij met humor medische problemen wil aankaarten. Morning Glory heeft een vergelijkbare functie als Fitbit en andere gezondheidsapps. Alleen omdat het je grote vriend gaat krijgt het direct een label en een stigma cadeau. ''Mannen krijgen terwijl ze slapen ongeveer vijf erecties, deze erecties hebben hetzelfde patroon als de REM (rapid eye movement) slaap heeft. Zowel erecties als de REM-slaap vinden plaats wanneer je droomt.'' De laatste erectie van de nacht heb je gebruikelijk wanneer je wakker wordt. Maar wat betekent het wanneer je die niet hebt?

Problemen met je gezondheid

Het staat dan als een paal boven water dat je beter op je gezondheid moet letten. Een paar keer kan het voorkomen natuurlijk maar het langdurig gebrek aan ochtenderecties kan betekenen dat je mogelijk een te hoge bloeddruk hebt, last hebt van diabetes, hormonale problemen hebt of dat er problemen ontstaan met het vaatstelsel. 

Hoe dat kan? Mogelijk heb je veel last van stress, drink je te veel, sport je te weinig of rook je te veel. Daarnaast kan het dat je last van overgewicht hebt en dat je slaappatroon verstoort is geraakt. 

Verrassend veel mannen zouden met deze problemen rondlopen zonder dat ze er wat aan doen of het überhaupt doorhebben. De app Morning Glory wil daar dus verandering in brengen. Lijkt ons een goede zaak, je weet wat je te doen staat. 

Bron: Playboy VS