Hawaiianen reageerden via Pornhub op hilarische wijze op vals raketalarm

Je legt waarschijnlijk niet snel het verband tussen een nucleaire aanval op Hawaii en het Pornhub gebruik van de Hawaiianen. Toch is het er.

hawaii pornhub raketalarm

Misschien heb je het voorbij zien komen in het nieuws maar op Hawaii is na Japan ook een vals alarm afgegeven van een nucleaire aanval. Het valse raketalarm zorgde voor nogal wat paniek en bij Pornhub zijn ze dol op data, dus keken ze naar de cijfers en die zijn fantastisch.

@backlink(208941)

Stel je zit op jouw favoriete natuurdocumentairesite Pornhub en het raketalarm gaat af, wat is dan prioriteit nummer één? Juist, jouw familie, jezelf en een aantal belangrijke producten zoals water en eten in bescherming nemen. Je duikt de schuilkelder in en haalt zo snel je kunt je ouders op om ze te helpen. Natuurlijk is Pornhub op dat moment even niet meer van belang. Dus wat gebeurde er met de traffic-cijfers vanaf Hawaii? Juist die kelderde nog sneller dan carrière van Kevin Spacey afgelopen jaar.

Maar wat deden de meeste Hawaiianen toen duidelijk werd dat het een vals alarm betrof? Natuurlijk direct weer naar Pornhub gaan! En niet zo'n klein beetje ook, er was na de paniek een gigantische piek in traffic op de website. De stress moest er duidelijk even uit. 

Bron: Pornhub Insights