De CEO van Victoria's Secret heeft het aan de stok met Trump

Maar wordt vervolgens zelf aangepakt wegens zijn eigen beleid wat betreft diversiteit.

les wexner trump

De uitspraak van Trump over ''shithole countries'' zal je niet ontgaan zijn. Trump vroeg zich openlijk af waarom al die immigranten uit de, in zijn ogen, vreselijke landen hun kant op komen. Begrijpelijkerwijs kon de president van de VS hierom rekenen op kritiek vanuit allerlei hoeken. Zo ook van de CEO van Victoria's Secret. 

@backlink(208513)

Zakenman, miljardair en Victoria's Secret CEO Les Wexner gaf aan dat de uitspraken van Trump onacceptabel zijn. De CEO zelf krijgt echter voortdurend kritiek op het diversiteitsbeleid van het lingeriemerk en sterker nog: Victoria's Secret verliest een marktaandeel dankzij organisaties die bodypositivity en diversiteit hoger in het vaandel hebben staan. 

Wexner spreekt zich wel vaker uit tegen Trump maar ziet volgens velen zelf niet in dat zijn merkimago ook leidt onder vergelijkbare issues. Pluszise model Ashley Graham spreekt zich bijvoorbeeld uit tegen Victoria's Secret. Op de vorige Victoria's Secret Fashion show liepen overigens wel zeven nieuwe Chinese modellen mee. 

Wij vinden dit ook wel even een goed excuus om je nog eens te herinneren aan de loeihete foto's van de vorige show, die zie je hier

.

 

Got my wings! ???? .. my #AdditionElle wings! #thickthighssavelives

Een bericht gedeeld door A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) op