Koop binnenkort deze vlammenwerper van Elon Musk

Voor zeshonderd dollar kan de Boring Company-vlammenwerper van jou zijn. Ach waarom ook niet.

boringcompany vlammenwerper

Elon Musk is vooral bekend als CEO van SpaceX en Tesla maar hij heeft inmiddels ook The Boring Company. Een zeer misplaatste, maar erg leuke, naam want het bedrijf is allerminst saai. Hoewel het bedrijf voornamelijk bezig is met infrastructuur en het bouwen van een gigantische tunnel onder Los Angeles (om daar een nieuw transportnetwerk aan te leggen) heeft het bedrijf inmiddels ook een heuse vlammenwerper gemaakt. Waarom?

@backlink(208947)

Op Twitter kondigde Elon Musk in december aan dat zijn bedrijf een vlammenwerper zou maken indien er meer dan 50 duizend Boring Company-petten verkocht zouden worden. Mogelijk dacht Musk dat dit toch niet zou gebeuren maar zodra meer dan 50 duizend exemplaren verkocht waren moest hij zich aan zijn belofte houden. En tadaa, daar is hij dan: de Boring Company vlammenwerper. ''Ik weet dat het niet helemaal bij het merk past maar kinderen vinden het geweldig.'' Aldus Musk. Zeker. Doe ons er maar twee! 

Terwijl veel mensen dachten dat we te maken hadden met een grap van de ondernemer, en nog steeds kan het bijna niet anders, ontdekten enkele redditors dat de url boringcompany.com/flamethrower naar een pagina met een wachtwoord ging. Na het kraken van de code (het wachtwoord was ''flame'') kwam men op een pagina waar je de vlammenwerper kon aanschaffen voor zeshonderd dollar. Even wachten nog tot we erachter komen wat we nou precies voorgeschoteld krijgen. Met zo'n makkelijk wachtwoord en zijn ironische tweets kan het bijna niet anders dan dat we gewoon met een pr-stunt te maken hebben. Aan de andere kant, het is wel Elon Musk... Je weet het maar nooit.