Jij vergeet ook altijd het vlees uit de vriezer te halen? Deze tool moet je hebben

Weet je wat pas echt bizar irritant is? Wachten tot je biefstuk ontdooid is terwijl je honger hebt. Met deze gadget is dat probleem zo opgelost.

vlees snel ontdooien

De beste uitvindingen komen voort uit problemen. De paperclip is uitgevonden omdat iemand's manuscript continu alle kanten op vloog, de viberator bestaat omdat mannen de klus niet konden klaren, het internet is uitgevonden omdat mannen niet naar de videotheek durfden voor porno en de navigatiesystemen bestaan omdat vrouwen geen kaarten kunnen... nee oké laat maar zitten. Wat we vooral stelselmatig allemaal fout doen is vlees ontdooien.

@backlink(209085)

Hoe vaak, en wees eerlijk wanneer je je hand opsteekt, vergeet jij wel niet om het vlees uit de vriezer te halen zelfs wanneer jouw vriendin dit expliciet gevraagd heeft? En ja, dan moet je dus die ribben in de magnetron leggen (= niet lekker) of je biefstuk in de verpakking onderdompelen in een pannetje met warm water (=ook niet lekker). Nee, wat jij nodig hebt is de YT Touch.

Het idee is simpel: je haalt het vlees uit de vriezer en legt het op de Defrosting Tray. Binnen enkele minuten is jouw vlees ontdooid. Magie? Welnee, science bitch! Het materiaal trekt de kou uit het vlees waardoor de temperatuur in rap tempo omhoog duikt. Neem maar even een kijkje op de Kickstarter-pagina en je wilt er direct eentje hebben. En daarna braad je het vlees met de vlammenwerper van Elon Musk