Als je dit huis koopt krijg je een jacht, drie auto's en nog veel meer

En dat zijn natuurlijk niet zomaar een paar auto's maar twee Rolls Royces en een Lamborghini.

manhattan the atalier appartement

Als je nog van plan was om naar New York te verhuizen dan moet je even bij Christie's kijken. De makelaars voor de rijken bieden namelijk een decadent appartement aan van waaruit je een prima uitzicht over de Hudson geniet. Maar het is niet alleen het huis waarvan genoten kan worden ook de extra's zijn niet mis. 

@backlink(209157)

Zo krijg je een Lamborghini Aventador Roadster, twee Rolls Royces Phantom (een convertible en een hardtop) een jacht van één miljoen dollar waarvan de aanlegkosten voor de komende vijf jaar al betaald zijn en je krijgt twee keer per week een diner bij een puik restaurant in de buurt voor een jaar lang. Dat is nog niet alles! Als je een sportliefhebber bent zit je ook goed want je krijgt seizoenstickets voor de Brooklyn Nets. Ook ontvang je toegang tot een huurhuis in de Hamptons (de zomerbestemming van de rijken van New York)  en een privékok en natuurlijk een butler. 

Het appartement is te vinden in The Atalier, een gebouw waarin je enkel de elite aantreft. Het gebouw biedt een tennisbaan, een zwembad, een golfbaan, sauna's, een biljardruimte, een fitnessstudio, basketbalvelden, iedere dag gratis ontbijt en nog veel meer. Je bent na het aanschaffen van een appartement in dit gebouw dus van alle gemakken voorzien. Wat het dan moet kosten vraag je? 85.000.000 dollar. Vraag maar vast een hypotheek aan.

Bron: Christie's