Dit is de nieuwe bolide van Haas en Verstappen toont zijn nieuwe helm

Max laat trots zijn nieuwe helm zien. En op de achtergrond, zien we daar nou de nieuwe Red Bull bolide?

haas en max verstappen

Veel verandering doet Max Verstappen niet aan zijn ontwerp van zijn helm voor 2018. Iets wat hij wel sterker laat terugkomen is zijn eigen logo. Daarnaast kiest Verstappen ook meer voor de kleur blauw op de bovenkant van de helm. Vorig jaar had de jonge Nederlander daar nog veel rode en gele accenten.

@backlink(209145)

Iets was net als in 2017 goed zichtbaar blijft is natuurlijk het logo van zijn werkgever, Aston Martin Red Bull Racing. Zo dat is een hele mond vol. De leeuw die ook boven op de helm van de jongste race winnaar ooit staat is echter klaar om te brullen.

Dit jaar moet het voor Verstappen dan echt gaan gebeuren. Red Bull Racing zelf heeft er vertrouwen in dat het vanaf 25 maart als het seizoen start in Melbourne meteen kan gaan meedoen om de prijzen. Eerst moet nog wel de nieuwe auto gepresenteerd worden. De RB14 waarin Verstappen gaat rondrijden wordt komende maandag gepresenteerd.

De nieuwe bolide van Haas: de F1 VF-18

Haasje de voorste

De introductie van de bolide van Haas F1 is de eerste van de in totaal tien nieuwe teamwagens die gepresenteerd worden in de aanloop naar de eerste testweek over anderhalve week op het circuit de Catalunya in Barcelona. Mogelijk is Williams Martini Racing vanmiddag het tweede team dat haar wagen voor komend seizoen aan het publiek zal tonen, al doet men daar nog geheimzinnig over. Red Bull Racing, het team van onze eigen Max Verstappen doet daar minder moeilijk over. Aanstaande maandag 19 februari maken zij hun nieuwe racewagen bekend, een kleine vijf weken voordat op 25 maart de eerste Grand Prix van het nieuwe seizoen van start gaat.

Dit verscheen eerder op Panorama.nl