Tinder komt mogelijk met functie waardoor mannen niet als eerste mogen praten

Mannen kunnen zich blijkbaar niet gedragen op Tinder, de dating-app laat vrouwen daarom binnenkort kiezen of mannen het woord mogen nemen of niet.

tinder bumble nieuwe functie

In Nederland zit praktisch niemand op Bumble maar buiten onze grenzen is het één van de grootste dating-apps op het slachtveld der elektronisch daten. Bumble profileert zich vooral als een dating-app waarbij vrouwen de eerste stap zetten en biedt ze de keuze om niet aangesproken te worden tenzij ze toestemming geven. Tinder komt binnenkort mogelijk met een vergelijkbare functie.

@backlink(209011)

In de praktijk betekent dit dat jij als man wel een match met een dame kunt hebben maar dat je dan niet kunt chatten. Pas als de vrouw in kwestie jou een bericht stuurt mag je terugbabbelen. Dames die liever hebben dat de man initiatief neemt hoeven geen gebruik te maken van deze functie. 

Het klinkt allemaal heel drastisch en jij als gentleman valt natuurlijk nooit een mooie dame lastig maar helaas is het nog wel de realiteit dat veel vrouwen links en rechts dickpics en intimiderende opmerkingen moeten ontwijken. 

@backlink(203057)

De oprichtster van Tinder, Whitney Wolfe, verliet het bedrijf wegens seksuele intimidatie, vervolgens richtte ze Bumble op, een app waarbij vrouwen de touwtjes in handen hebben, en dat bleek een schot in de roos te zijn.

Bron: Marketwatch