Dit is de nieuwe bolide van Max Verstappen!

Anderhalve maand voor de eerste GP van 2018 krijgen we alle nieuwe Formule 1-wagens te zien. Vandaag is Red Bull aan de beurt.

red bull rb14 verstappen

Om negen uur zou Red Bull vandaag haar kersverse RB14 presenteren, maar Red Bull nam de tijd. Om 10 uur was ie daar dan toch. Ironisch genoeg zorgde dat voor een hoop grappen die vooral Red Bull's partner TAG Heuer raakte.

Trage start in 2017

Het mocht even duren voor de vorige bolide van Red Bull mee kon komen met topteams Ferrari en Mercedes maar aan het einde van het seizoen wisten Verstappen en Ricciardo goed mee te komen. Natuurlijk had dit alles te maken met de technische achterstand van de wagen en de vele uitvalbeurten. Dit jaar wil het merk vanaf dag één vol de strijd aangaan.

Volledig nieuwe livery

Om het verleden te vergeten heeft de wagen een compleet nieuwe livery al zou dit nog niet het definitieve kleurenschema zijn. Dat krijgen we in Barcelona te zien. De haaienvin is dit jaar verboden dus die is verdwenen, de halo zit er toch echt en de wagen heeft weer een aflopende motorkap. Met Aston Martin als nieuwe partner is het duidelijk dat het Britse automerk als hoofdsponsor prominent aanwezig is. Zegt u het maar, wat vind je van de nieuwe livery?