Hilarisch: Steven Seagal komt met een eigen cryptomunt

Als je de boot gemist hebt, of nog steeds aan het missen bent, wat cryptovaluta betreft dan moet je misschien eens kijken wat acteur Steven Seagal te bieden heeft.

bitcoiin2gen steven seagal cryptovaluta

Wat Steven Seagal (boeddhist, martial artist, B-filmster en nu cryptobaas) en cryptovaluta met elkaar gemeen hebben wisten wij ook niet maar zijn marketingteam kwam onlangs met een hilarisch persbericht tevoorschijn.

@backlink(209219)

''Als boeddhist, zen-leraar en genezer, leeft Steven volgens het principe waarbij ontwikkeling van het fysiologische essentieel is voor de bescherming van de spirituele man. Hij gelooft dat wat hij in zijn leven doet ertoe moet leiden dat mensen meer aan zelfbeschouwing doen en zowel wakker als verlicht worden. Dit zijn precies de doelen van Bitcoiin2Gen, wat de maatschappij een gedecentraliseerde P2P betaalsysteem met een eigen ecosysteem en een robuust blockchain platform moet leveren.''

Juist...

Dat systeem bestaat dus al in de vorm van Bitcoin, Etherium en nog een ongekende hoeveelheid cryptovaluta. Deze specifieke munt biedt verder niets behalve dan dat het een connectie heeft met Steven Seagal. Het persbericht pendelt verder nog wat heen en weer tussen oude Chinese gezegdes, HIV en AIDS, Hollywood-actiefilms, Aikido en nog wat zaken die totaal niets met elkaar te maken hebben. 

Aan de andere kant, als je nog digitale centen wil hebben, je van pulp-actiefilms houdt, fan bent van Seagal (en Boeddha) en je nog niet genoeg opgelicht voelt na het kijken van al zijn films, dan weet je waar je moet zijn. 

Bron: Bitcoiin2Gen