Tom Hardy en Chris Pine mogelijk in nieuwe Call of Duty-film

Dat er een Call of Duty film komt is inmiddels duidelijk, maar wat kunnen we precies verwachten?

call of duty film tom hardy

Tom Hardy ken je van Dunkirk, The Dark Knight Rises, Inception en Mad Max en Chris Pine ken je van Wonder Woman en Star Trek. Samen zijn ze mogelijk te zien in een film die gebaseerd is op de Call of Duty-videogamereeks. Regisseur Stefano Sollima (Sicario 2, Gomorrah) zou in gesprek zijn met Activison Blizzard (de uitgever van Call of Duty) over een reeks films die vergelijkbaar moet worden met de Marvel-films. 

@backlink(209299)

Nee dat betekent niet dat we Call of Duty-superhelden krijgen maar meerdere films in hetzelfde universum waarbij bekende karakters in verschillende films opduiken. We zijn al benieuwd naar wie Captain Price gaat spelen (beter duikt Price ook op). 

De films volgen niet dezelfde verhaallijnen van de games maar hebben vooral het thema en het gevoel gemeen. Dat kan zowel goed als slecht uitpakken maar de tijd zal het leren. Het script is geschreven door Kieran Fitzgerald. We hopen dat de films de kwaliteit van de eerste Modern Warfare of de eerste Black Ops kan benaderen. Al weet iedereen dat de eerste Call of Duty uit 2003 nog steeds de beste uit de hele reeks is.