Meer behoefte aan cyberpunk na Altered Carbon? Zie vanaf vandaag Mute op Netflix

Na de nieuwe Blade Runner en Altered Carbon kunnen we wel zeggen dat cyberpunk/techno-noir films in trek zijn. Tijd voor meer dus, vanaf vandaag zie je Mute.

netflix mute

Cyberpunk-films met een noir tintje lijken populairder dan ooit. Dankzij de special effects die je vandaag de dag voorgeschotelt kunt krijgen zien futuristische steden er dan ook beter uit dan ooit tevoren. Als jij na Blade Runner 2049 en de Netflix-serie Altered Carbon nog steeds zin hebt in meer dan hebben we goed nieuws: vanaf vandaag zie je de Netflix Original Mute. Een film die momenteel nog de belachelijk hoge IMDB-score 9.7 heeft. 

@backlink(209175)

Een bartender in Berlijn, ongeveer veertig jaar in de toekomt, duikt in de onderwereld om uit te zoeken wat er met zijn partner gebeurd is. Zo te zien tackelt de film de immigratie problematiek waar Duitsland volgens velen mee te maken heeft en wordt het oosten weer tegen het westen opgezet. Daarnaast lijkt de film een heerlijke hommage aan de jaren veertig noir films die eigenlijk nooit in de vergetelheid mogen raken. Funfact trouwens: de hoofdrol wordt vertolkt door Alexander Skarsgård, de broer van Bill Skarsgård die vorig jaar IT speelde in de gelijknamige film.