Dit seksspeeltje bestelt automatisch pizza na gebruik

Laten we hopen dat wij mannen nooit volledig vervangen worden door onze elektronische tegenhangers maar dit speeltje weet wat een vrouw echt wil hebben.

camsoda pizza seksspeeltje

Het bedrijf CamSoda komt met de ''RubGrub,'' een speeltje dat via een smartphone continu met het internet verbonden is en weet wanneer de gebruikster klaar is met gebruik. Niet alleen mannen willen eten na de sex ook genoeg vrouwen zouden na de daad een pizza lusten en laat dat nou net geregeld worden door de RubGrub.

@backlink(209165)

Vooraf stel je in wat je hebben wil en wat jouw betaalgegevens zijn, zodra je dit gedaan hebt maakt het stuk speelgoed verbinding met een nabij gelegen pizzatoko. Vooralsnog werkt het speeltje enkel met pizzaboer Domino's.

Waar het product uitgebracht wordt is nog niet helemaal bekend maar vooralsnog zal de nadruk op de Verenigde Staten liggen. Natuurlijk hebben we het hier gewoon over de vibovariant dus enkel vrouwen kunnen op deze manier pizza bestellen. Misschien een leuk cadeau voor een vriendin, mocht het speeltje ook in Nederland gaan werken. Of het duur is? Nee, slechts 119.95 dollar dus dat valt mee. Goedkoper dan deze gestolen 24-karaat viberators van 40.000 euro. 

Bron: Camsoda