Deze dikke Scrambler is met succes gefinancierd middels crowdfunding

Vooraf huurden verschillende motorliefhebbers deze BMW R1100R Scrambler waardoor binnen drie weken 7.821 euro is opgehaald.

motorshare scrambler

Tijdens de MOTORbeurs in Utrecht onthulden Wrench Kings en MotoShare deze moddervette op maat gemaakte BMW R1100R Scrambler. De motor werd voor de bouw al verhuurd waardoor binnen drie weken 65 procent van het benodigde bedrag binnen was gesleept. Momenteel zijn er nog 41 huurdagen beschikbaar dus als je een dagje wilt scheuren op deze scrambler dan kun je de makers nog een financieel steuntje in de rug geven. 

@backlink(208995)

Via de website Motoshare kun je onderling motoren van elkaar huren. Heeft iemand in de buurt jouw droommotor maar heb je niet het geld om er zelf een te kopen of te maken maar wil je wel een dagje los met het apparaat dan kun je de motor direct van de eigenaar huren. Mogelijk een lucratief zaakje ook indien je de trotse eigenaar bent van een parel op twee wielen. 

Na de verhuurperiode wordt de motor op drie januari 2019 ook nog eens verloot onder de huurders. In totaal kunnen 120 mensen de motor huren voor 99 euro. Dat klinkt toch wel aanlokkelijk.