De Aston Martin Lagonda Vision komt rechtstreeks uit de toekomst

De meeste concept cars komen nooit op de markt maar de Aston Martin Lagonda Vision Concept gaat er gelukkig wel komen!

aston martin lagonda vision concept

Vandaag is de motorshow in Genève toch echt van start gegaan dus het autonieuws vliegt de hele dag al alle kanten op. Ons viel deze Aston Martin Lagonda Vision Concept op, een prachtwagen uit de toekomst.

@backlink(209315)

Veel concept cars betreden nooit de openbare weg maar de Lagonda zou je zomaar vanaf 2021 tegen kunnen komen. Deze auto moet autonoom kunnen rijden, heeft een AI om u tegen te zeggen, is volledig elektrisch en heeft een bereik waar menig elektrisch voertuig een puntje aan kan zuigen (ongeveer 600 kilometer). Wil je zelf niet rijden? Dan kun je met een gerust hart al het werk aan de Lagonda overlaten. Het stuur verdwijnt in het dashboard en de stoelen kunnen 180 graden draaien. Zodoende heb je de tijd en de ruimte om andere zaken te regelen.

Lagonda wil het eerste ''zero emission luxury brand'' zijn en wordt gepromoot als de grootste revolutie binnen transportatie sinds de uitvinding van de auto zelf. Grote woorden. De Lagonda moet als eigen merk onder Aston Martin uitgebracht worden. Wij zijn benieuwd en beginnen vast met sparen.