Bizar: een dame in bikini betreedt per paard de dansvloer

Een bomvolle dansvloer, een bikinibabe op een paard en totale chaos. Dat kan alleen maar goed gaan.

bikini paard dansvloer miami

Stel je staat op een dansvloer in een bomvolle club, drankje in je hand, mooie dame gespot, vrienden aan de bar, allemaal hardstikke gezellig. Wanneer je dan een dame in bikini op een wit paard de dansvloer ziet betreden kan het niet anders dan dat je gaat twijfelen aan jouw eigen drugsgebruik, terwijl je zou zweren dat je enkel bier op had. 

@backlink(208973)

In de Mokai Lounge in Miami vond iemand het dus daadwerkelijk een puik plan om een dame in bikini de dansvloer per paard te laten betreden, het zal je niet verrassen dat het edele dier binnen no time op hol sloeg en wild om zich heen begon te trappen. 

De gemeente van Miami heeft laten weten dat de club haar vergunning momenteel kwijt is en dat de deuren gesloten zijn. Dit op aandringen van velen die de video viraal zagen gaan. Het paard is helemaal in orde, de eigenaar van de club waarschijnlijk niet. Er was geen woordvoerder van de Mokai Lounge beschikbaar voor commentaar, wel is er een polititeonderzoek gaande. Zie de video hieronder zelf, je ziet direct dat dit een aardig slecht idee was.