Het is vandaag Steak and Blowjob Day!

Het is vandaag officieel Steak and Blowjob Day. He-le-maal niemand gaat dit serieus vieren maar boeie, het is Steak and Blowjob Day!

steak and blowjob day

Wat een feest, en omdat alles commercieel uitgebuit moet worden heb je natuurlijk ook Steak and Blowjob Day merchandise. Maar wacht! Er is daadwerkelijk een goed doel dat ook vandaag de aandacht krijgt: Steak and Blowjob Day staat dit jaar namelijk in het teken van borstkanker. Dat is dan wel weer netjes.

@backlink(209411)

Om de satirische feestdag eens lekker te vieren hebben we enkele totaal nutteloze feiten voor je. Wist je bijvoorbeeld dat de korteneusvleerhond ook aan stokslobberen doet? De vrouwtjes verwennen de mannentjes om de daad gezellig lang te laten duren. Wist je ook dat fellatio, zoals het heel mooi heet, in het oude Griekenland 'fluit bespelen' genoemd werd. Zo noemt vast nog iemand het wel tegenwoordig. In Duitsland noemen ze deze dag Schnitzel und Blowjob Tag en in Spanje Dia del Solomillo y el Sexo Oral. Christina Aguilera vertelde haar fans in 2014 dat ze deze dag zouden moeten vieren!

En wist je dat je dikke biefstukken op een lager vuur moet bakken dan dunne biefstukken? Oke dat feitje was niet heel nutteloos maar eigenlijk gewoon goed om te weten. Daarnaast moet je ook vandaag weten dat een te lang gebakken biefstuk slechter voor de gezondheid is dan een medium rare stukje vlees. Een well-done biefstuk is trouwens überhaupt niet te kanen, wij vinden dat restaurants je officieel verplicht de deur moeten wijzen indien je dat bestelt.  

Fijn, moge de biefstukken medium-rare zijn en de blowjobs well-done. Geniet ervan.