De broer van Pablo Escobar komt met een eigen cryptomunt

Zonder een eigen cryptomunt hoor je er gewoon niet meer bij. De broer van Pablo Escobar was voorheen de accountant van het Medellín Cartel maar lanceert nu Diet Bitcoin.

roberto escobar bitcoin

Steven Seagal, Don Diablo, whiskyliefhebbers, 3LAU, RAC iedereen komt met een eigen cryptomunt. De volgende in het rijtje is het biologische broertje van niemand minder dan drugsbaas Pablo Escobar. Hij komt met Diet Bitcoin (DDX).

@backlink(209437)

Bitcoin op dieet

Want Bitcoin moet volgens Roberto Escobar op dieet. De welbekende cryptomunt van Satoshi Nakamoto zou te log, te sloom zijn terwijl het alternatief van Escobar vooral sneller wil zijn. Op zich geen gekke gedachte want tijdens de pieken, zeker tijdens de Bitcoingekte van de afgelopen paar maanden, kon het even duren voor een transactie voltooid was.

Escobar Inc.

Het team achter Diet Bitcoin noemt zich Escobar Inc, voorheen was het een gevaarlijk idee om met Escobar Inc zaken te doen maar tegenwoordig handel je gewoon lekker met ze op de cryptomarkt. Roberto Escobar was voorheen de accountant van het Medellín Cartel dus bedenk zelf maar hoe betrouwbaar je de boel vindt. In totaal worden 1 miljoen Diet Bitcoins aangeboden. 

Meer info tref je op Dietbitcoinico.org