Zo veel mensen hebben sex in een vliegtuig gehad

Het personeel doet volgens dit onderzoek ook vrolijk mee... Je moet toch wat tijdens een lange vlucht. Hoor jij al bij de mile-high club?

sex in vliegtuig

Als je bij de mile-high club wilt horen moet je het toch echt in een vliegtuig doen. Al vliegt een vliegtuig eigenlijk op een hoogte van zeven mijl (ongeveer elf kilometer) dus technisch gezien hoor je dan bij de zeven mile-high club. Een internationaal datingbureau ondervroeg 11.179 mensen en stelde hen vragen over hun wens of ervaring met sex in een vliegtuig. Het resultaat? 

@backlink(209375)

In totaal wilde 78 procent van de mensen graag eens een vluggertje in een vliegtuig maken terwijl slechts vijf procent het daadwerkelijk gedaan heeft. Zeventien procent had geen interesse in een lidmaatschap van de mile-high club. 

Sexy stewardessen

Opmerkelijk is dat zeker 18 procent van de vluggertjes in het vliegtuig gebeurt met het personeel. Je maakt dus misschien meer kans met die leuke stewardess dan je dacht. Natuurlijk bestaat het grootste deel van de vliegtuigwippers uit normale partners, ongeveer 37 procent. Ook leuk: dertig procent van de hitsige vliegers doet het met een volkomen vreemde. 

Terwijl de meeste mensen het netjes op het toilet doen valt op dat één procent van de ondervraagden sex in de cockpit gehad heeft... Ergens is een kinky piloot aan het rondvliegen die dus zijn werk niet al te serieus neemt. Toch slaagt 31 procent erin om gewoon sex in hun stoel te hebben. Natuurlijk tijdens een nachtvlucht want 68 procent doet het 's nachts.