Slecht nieuws voor de man: vrouwen hebben meer orgasmes zonder jou

Deze dames hebben bijna tien keer vaker een orgasme dan jouw vriendin...

vrouwen orgasmes meer

Volgens een onderzoek van de University of Arkansas, gepubliceerd in de Archives of Sexual Behaviour, hebben vrouwen 32 procent meer kans op een orgasme met een andere vrouw. Zo, dan weet je dus met wat voor concurrentie je te maken hebt.

@backlink(209523)

Het is wel belangrijk te weten dat de vrouw in kwestie natuurlijk wel op vrouwen moet vallen. Dat klinkt logisch. Lesbische dames en biseksuele vrouwen die op avontuur gaan met een vrouw ervaren tijdens de loeihete sessies veel meer orgasmes dan wanneer ze het met een man zouden doen. We doen dus toch ergens iets verkeerd zo lijkt het. 

Toch hebben vrouwen die een relatie hebben een man vaker sex dan vrouwen die een relatie hebben met een vrouw. Wij mannen gaan er dus vaker voor met onze partners maar leveren dan minder. Lesbische koppels zouden gemiddeld tien keer per maand tussen de lakens duiken en heteroseksuele koppels doen dit zestien keer. Toch hebben heteroseksuele vrouwen maar zeven orgasmes per maand (dat kan echt niet heren), lesbische vrouwen genieten 55 keer per maand van een orgasme. 

Hoe dat komt? Meerderde voor de hand liggende factoren. Lesbische vrouwen hebben sex op creatievere wijze dan hetero's, ze doen het langer en komen vaker achter elkaar tot een hoogtepunt tijdens een potje bedworstelen.

Onthoud wel dat de vrouw in kwestie dus wel echt op vrouwen moet vallen of biseksueel moet zijn. Helaas gaat de vlieger voor heteroseksuele vrouwen niet op. Is jouw vriendin toch een beetje bicurious? Goed argument om toch eens dat trio'tje te regelen. Succes.