Pornhub geeft inwoners van plaatsen met seksuele naam gratis Premium

Kom je uit Rectum? Dan heb je geluk! Pornhub geeft namelijk een week gratis Premium-lidmaatschap weg aan inwoners van plaatsen die een nogal seksueel getinte naam hebben.

pornhub gratis premium plaatsnamen

Natuurfilmwebsite Pornhub staat bekend om zijn ludieke marketingacties en ook deze is weer om door een ringetje te halen. Zij hebben medelijden met mensen die elke dag geconfronteerd worden met een bijzondere plaatsnaam, dat ze hebben besloten om een Premium Membership weg te geven. Daarmee kunnen natuurliefhebbers het rampetampen in HD bekijken.

@backlink(209503)

In totaal heeft Pornhub 45 plaatsen geselecteerd die in aanmerking komen voor de unieke actie. Rectum houdt daarbij de eer van Nederland hoog. Voor inwoners van Sexbierum hoeft dit echter geen ramp te zijn. Je kunt via Instagram jouw plaats posten en wellicht toont Pornhub dan toch nog wat clementie.

Maar als je denkt dat het niet gekker kan dan Rectum, heb je het mis. Zo staan er in de lijst namen als: Horney Town, Big Beaver, Fort Dick, Dildo, Le Tampon, Fingeringhoe, Condom en Horni Police. Zo kunnen we nog een hele tijd doorgaan. Alle plaatsen zijn hier te vinden.

Via Panorama.nl