Is dit een nieuw sexy festivaltrendje voor 2018?

Het festivalseizoen staat voor de deur en dat betekent volgens vele dat nieuwe trends om de hoek staan. Deze mag blijven.

nipple stickers festivaltrend

Festival trends komen en gaan en ook de boezem van menig festifalbezoekster moet aan verscheidene trends geloven. Zo had je vorig jaar de 'glittertits' en probeerde iemand dames enkel te kleden met zwarte tape. Dit jaar zag je de volgende trend afgelopen weekend overal op het Lollapalooza festival in Brazilië. 

@backlink(202387)

Aangezien het festivalseizoen er weer aan zit te komen en iedereen #freethenipple zowel borsten als tepels wil bevrijden lijkt het er volgens sommige op dat we een trendje gaan vinden in de zogeheten 'nipplestickers.' We hebben ze nog niet gespot in het lokale uitgaansleven maar wie weet wat je te wachten staat zodra de temperaturen oplopen. Hoe de nipplestickers er dan uitzien? Nou zoals op de onderstaande foto's. Misschien kun je nog even snel een webwinkeltje beginnen met kekke designs.

Je kwam dergelijke stickers af en toe wel tegen op feestjes, in bdsm-kelders en op burlesque-feestjes maar ze gaan dus mogelijk mainstream. We wachten het rustig af.