Een tepel op Insta is nog verboden maar op dit nieuwe sociale medium mag alles

Op Instagram en Facebook wordt naakt nog altijd gecensureerd, op dit sociale medium wordt het juist toegejuicht.

buttrcup alternatief instagram

We delen met plezier veel beeldmateriaal van Instagram. Logisch ook want het sociale platform staat bomvol absolute prachtdames waar we dagelijks verliefd op worden. Toch zijn er nog steeds vreemde censuurregels op zowel Instagram als Facebook. Als ze namelijk niet druk bezig zijn met het verkopen van je data dan zijn ze wel druk met het verbannen van tepels. Onthoofdingen, dood en verderf zijn nog wel gewoon toegestaan. Tja, een tepel is natuurlijk het ergste wat er is. 

@backlink(209375)

Enter Buttrcup! We hebben het nieuwe sociale medium nog niet uitvoerig onderzocht, dat komt later, maar we weten wel dat Buttrcup hét NSFW antwoord op het huidige sociale media-aanbod is. Hier mag je niet alleen naakt plaatsen maar wordt het zelfs toegejuicht. Met smaak en op stijlvolle wijze natuurlijk.

Buttrcup is een censuurvrij medium voor visuele verhalenvertellers die pro-provocateur en anti censuurschap zijn en zonder een ander te veroordelen door het leven gaan. Volgens de oprichters is het belachelijk hoe vaak modellen en fotografen van Instagram worden afgeknikkerd. Tijd om ze een nieuw platform te geven dus.