Dit willen zowel mannen als vrouwen vaker in de slaapkamer

De meesten hebben ongetwijfeld een bucketlist en een lijstje mogelijke verbeteringen wanneer het op het sexleven aankomt. Mannen en vrouwen blijken bijna hetzelfde te willen. Dat scheelt.

sexleven wensen mannen vrouwen

Iedereen heeft een ideaalplaatje bij hun sexleven. Zo zijn er altijd kleine verbeteringen te vinden en willen een hoop mensen kleine zaken veranderen aan hun partner. We blijven nu eenmaal mensen en niemand is perfect. Maar naast misschien enkele kleine cosmetische veranderingen kun je ook een hoop doen aan de invulling van de daad zelf. 

Tevredenheid over het sexleven

Uit deze survey met 1.008 participanten blijkt dat slechts 19 procent van de vrouwen en zeven procent van de mannen volledig gelukkig is met hun sexleven. Er is dus ruimte voor verbetering. Waar dan wel? Nou zowel mannen als vrouwen geven aan dat ze meer voorspel behoeven. Stipt op één en gelukkig is dat binnen no-time op te lossen dus dat moet goed komen nietwaar?

Top vijf eisen mannen en vrouwen

Verder blijkt dat mannen graag vaker anale seks, trio's, meer oraal en nieuwe posities willen proberen. Voor de dames onder ons geldt dat ze vaker nieuwe posities, speeltjes en meer orale seks willen hebben. Daarnaast geven de dames aan dat ze in het algemeen meer sex willen, een verlangen dat bij de mannen niet in de top vijf staat, over de kwantiteit blijken wij mannen dus aardig tevreden te zijn.

Je weet wat je te wachten staat, aan alle eisen van de dames moet makkelijk voldaan kunnen worden dachten we zo dus laten we de onvrede zo snel mogelijk de wereld uit helpen.