WTF: bij dit bedrijf kun je naakte schoonmakers huren voor thuis

Je moet er maar op komen, dit bedrijf biedt naakte schoonmakers uit zodat jouw huis binnen no time spic en span is.

naturisten schoonmakers inhuren

Indien je een bedrijf start hoop je een gat in de markt gevonden te hebben. Natuurlijk moet er ook een markt in dat gat zijn en we weten niet zeker of dat voor dit bedrijf het geval is. Desalniettemin levert het bedrijf enkele opmerkelijke wtf-momenten op wanneer je door hun service aanbod scrolt en lijkt het ze ondertussen goed af te gaan. Naturist Cleaners levert namelijk naakte dames aan om jouw huis schoon te maken.... 

@backlink(209569)

Naturisten

Dat klinkt dan denigrerend maar in dit geval hebben we te maken met dames die naturist zijn en dus gewoon het echt het liefst de hele dag naakt rondlopen, vooal om één te worden met de natuur en wegens het gevoel van vrijheid. Bij de meeste bedrijven kan dat niet dus dit bedrijf moet een soort uitkomst bieden. Dan moet je wel schoonmaker willen worden natuurlijk. 

Momenteel wordt de dienst enkel in Engeland aangeboden maar wie weet, mocht je nog willen ondernemen maar heb je geen idee wat je precies wil doen? Misschien wat inspiratie voor je. Check naturistcleaners.co.uk.