Heinz komt met mayochup en het internet is in rep en roer

Welk kind heeft bij zijn bordje friet nou nooit ketchup met mayo gecombineerd? Voor de echte luilakken komt het nu in een fles.

heinz mayochup

Je bent negen jaar, het is vrijdag, je pa staat patat te frituren en het huis stinkt naar frituurvet. Geduldig zit je te wachten op de eerste of tweede portie en omdat je door mystieke krachten gedwongen wordt begin je met één patatje de mayo en ketchup te vermengen tot je een ''nieuwe'' saus hebt. Nu je zeker weet dat je de belangrijkste wetenschappelijke ontdekking ooit gedaan hebt roep je naar je broertjes/zusjes dat je een heule toffe saus gemaakt hebt en voila er liggen nu drie klodders saus naast elkaar half vermengd op je bord. Je bent negen en je bent tof. Net op tijd voor je pa de frituur op je bord komt leeggooien en de keuken in stommelt voor portie drie of vier. Aanvallen!

@backlink(209601)

De mayochup discussies

Nou sindsdien ben je de saus blijven maken maar damn, wat een moeite is het telkens om een frietje te gebruiken om te roeren tussen de mayo en ketchup. Voor de echte luilak heeft Heinz de oplossing: mayochup. 

En toen barstte de discussies, zoals het schreeuwende internetgebruikerers betaamt, volledig los. In de Verenigde Staten hebben ze al fry sauce wat eigenlijk hetzelfde is, anderen vinden het walgelijk en weer anderen vinden het de beste uitvinding sinds het vuur, de stoommachine en de computer. Er zijn ook genoeg mensen die direct maar gewoon de handdoek in de ring gooien en Amerika intellectueel en moreel failliet noemen, anderen voorspellen op basis van deze ontwikkelingen de apocalyps. Nice, mayochup is here dus we gaan er allemaal aan. In Nederland wordt het flesje overigens nog niet uitgebracht, wij moeten ouderwets roeren.