Deze app speelt muziek af op basis van je bewegingen tijdens seks

Wat is er nou romantischer dan mooie muziek tijdens ‘de daad’? En het is al helemaal mooi als die meegaat met het tempo van de bewegingen. Dat kan nu met een nieuwe app.

app bed beats seks muziek

De app met de naam Bed Beats heeft voor ieder wat wils. Zo kun je kiezen uit verschillende soorten muziek. Zo is het mogelijk om tijdens het horizontaal dansen dance, trance, chill, roots of jazz af te spelen.

@backlink(202709)

Matras

De app werkt door de telefoon op het matras te leggen. Via bewegingssensoren in de telefoon kijkt het programmaatje wat voor bewegingen heeft gemaakt. Vooraf moet je wel aangeven hoe hard het matras is, want een zachte variant zorgt natuurlijk voor meer trillingen dan een harde. Vervolgens kun je kiezen wat voor een categorie muziek jij het fijnste vindt. We zijn dan ook benieuwd of er ook een hardcore mode komt voor duracelkonijntjes.

Gebruikers reageren positief op de app. Zij zijn blij dat de muziek zich afstemt op de bewegingen en daardoor niet zorgt voor afleiding. Het is natuurlijk wel irritant als de Bohemian Rapsody in je playlist staat. De app kost €2,29 en is verkrijgbaar op zowel IOS als Android.

Via Panorama.nl