Netflix komt met geanimeerde Fast & Furious-serie

Netflix komt met een spin-off van de Fast & Furious-filmreeks in de vorm van een animatieserie.

netflix fast furious

De Fast & Furious-films zijn big business. De eerste film uit 2001 (wat ons betreft nog steeds de beste) leverde wereldwijd 206 miljoen dollar op. De latere films verdienden met gemak nog veel meer zo bracht Furious 7 in totaal 1.5 miljard op en The Fate of the Furious van vorig jaar heeft inmiddels 1.2 miljard binnengeharkt. Netflix ruikt geld en dus bestelden ze een geanimeerde serie.

@backlink(209687)

Netflix heeft een deal gesloten met DreamWorks Animation Television dus verwacht de komende jaren meerdere animatieseries op jouw favoriete streamingsdienst. Eerder kwamen al Trollhunters, Spirit Riding Free en All Hail King Julien voort uit de samenwerking.

We volgen in de nieuwe furieuze serie Tony Toretto, het neefje van Dom (Vin Diesel in de films). Hij wordt samen met vrienden gerecruteerd door de overheid om een elite race-organisatie te infiltreren. Het racen zou slechts een front zijn en de organisatie is uit op werelddominatie. Vet origineel. Wanneer we de serie kunnen zien is nog niet duidelijk.

Bron: Variety