Dit is pas kunst! Hang even een Pagani Zonda aan de muur

Je kunt wel geld hebben maar heb je genoeg f*ck you-money om een Pagaini aan de muur te kunnen hangen?

pagani zonda wanddecoratie

Als je kunst koopt wil je iets hebben dat uniek is, bij je past en zijn waarde blijft vasthouden. Terwijl auto's vaak als kunst gezien kunnen worden (toch?) verliezen ze voornamelijk een vrachtlading aan waarde zodra je de garage uitrijdt en de eerste hoek van de straat aan de horizon verschijnt. Pablo Perez Companc is echter zo'n ontzettende liefhebber dat hij doodleuk een Pagani aan zijn muur hangt, gewoon in huis. 

@backlink(209701)

Pablo is een Argentijnse coureur die opgroeide in Buenos Aires. Zijn vader is een zakenman en zijn broer een rallycoureur die in de Ford World Rally Championship rijdt. Als coureur doet hij het niet per se slecht maar erg indrukwekkend is het allemaal ook niet. Desondanks kun je met een zeer rijke vader aardig boeren en toch wat bekendheid vergaren. Papa is namelijk de rijkste man van Argentinië (hij was in 2012 1.57 miljard dollar waard). 

De Pagani aan de muur was ooit een volledig functioneel exemplaar maar de eigenaar heeft de motor en enkele andere onderdelen verwijderd. Lijkt ons ook wel beter voor de steunbalken. 

Leuke plaatjes heeft de coureur verder wel, laten we er een paar bekijken. 

Bron: Luxuo